RET  "Kortdurende aanpak, voor langdurige resultaten"


Wat doet het RET instituut?

Trainingen/ gesprekken

Een belangrijke functie van het Instituut is het verzorgen van trainingen voor mensen en het voeren van RET-gesprekken om psychische en/of emotionele problemen mee aan te pakken. Dat gebeurt zowel

Opleidingen

Het Instituut voor RET te Haarlem verzorgt als enige in Nederland de volgende door het Albert Ellis Institute erkende RET-opleidingen (met internationaal erkend RET-diploma):

Cursussen

Daarnaast geeft het Instituut cursussen op maat zowel in company als op het Instituut.

Workshops

Het verzorgt workshops en lezingen zowel op het Instituut als daarbuiten.

RET voor bedrijven

Aan bedrijven bieden wij verschillende mogelijkheden om medewerkers, stafmedewerkers of het topmanagement van de RET te laten profiteren in de vorm van trainingen, cursussen, workshops en lezingen.

Dochter-instituut

Het Instituut voor RET te Haarlem is een dochter-instituut van het Albert Ellis Institute te New York, het instituut van de grondlegger van de RET. De aan het Albert Ellis Institute geaffilieerde instituten vormen tezamen een wereldwijd netwerk van erkende RET-centra, waar RET-trainingen aan cliënten worden gegeven en erkende opleidingen aan professionals worden aangeboden. De medewerkers zijn allen Associate Fellow of Fellow (de hoogste opleiding in de RET) van het Albert Ellis Institute en psycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

 

Instituut RET - Rationeel-Emotieve Therapie - Training Opleiding RET