RET  "Kortdurende aanpak, voor langdurige resultaten"


De RET opleidingen


──> Eerstvolgende cursus/opleiding, donderdag 12 maart 2020 <──


Opleiding

Opleidingen aan het Instituut voor RET worden gegeven overeenkomstig de richtlijnen van het moederinstituut van Albert Ellis in New York.

Wanneer men beschikt over de vereiste vooropleiding en de cursus met goed gevolg doorloopt, komt men in aanmerking voor het internationaal erkende certificaat dat wordt uitgereikt door het Albert Ellis Institute te New York.

Diegenen die niet voldoen aan de vereiste vooropleiding en de cursus met goed gevolg afronden, ontvangen een certificaat van het RET Instituut te Haarlem (niet bij de Associate Fellowship). Als cursisten de vereiste vooropleiding alsnog behalen, komen zij in aanmerking voor het certificaat van het Albert Ellis Institute.

Vereiste vooropleiding voor het Albert Ellis Institute certificaat

Voor de PRIMARY of basiscursus: Doctoraal of masters psychologie of pedagogiek, doctoraal/masters medicijnen, HBO maatschappelijk werk, of HBO verpleegkunde.

Om aan de ADVANCED of vervolgcursus deel te kunnen nemen, dient men in het bezit te zijn van een door het Albert Ellis Institute afgegeven PRIMARY certificaat of een door het RET Instituut te Haarlem of Bloemendaal afgegeven PRIMARY certificaat.

Om de ASSOCIATE FELLOWSHIP te doen dient men in het bezit te zijn van het ADVANCED certificaat van het Albert Ellis Institute (hetgeen alleen mogelijk is met een PRIMARY certificaat van het Albert Ellis Institute).

 

Instituut RET - Rationeel-Emotieve Therapie - Training Opleiding, RET cursus, RET certificaat