RET  "Kortdurende aanpak, voor langdurige resultaten"


De RET cursussen

Cursussen aan het Instituut voor RET worden gegeven overeenkomstig de richtlijnen van het moederinstituut van Albert Ellis in New York.

Cursus Persoonlijke Effectiviteit
door Rationeel-Emotieve Training

Je hebt het gevoel dat je persoonlijke optreden veel effectiever zou kunnen. Als ZZP’er zou je meer opdrachten willen scoren, als ouder wil je je kind bewegen om aan het huiswerk te gaan, je wilt je baas ervan overtuigen iets op een bepaalde manier aan te pakken, als coach of adviseur wil je je klant sneller op een beter spoor krijgen. Maar op de een of andere manier blijven de resultaten achter. Dan zou het kunnen dat je jezelf in de weg zit met niet-helpende gedachten of ongezonde emoties, die je beletten in beweging te komen. RET is een van de effectiefste manieren om deze te traceren en om te buigen in productieve emoties en gedachten.

Word effectiever in acht avonden. Je leert:

       Kortom, je wordt doelgerichter in je gesprekken en je activiteiten.

Gezamenlijk werken aan eigen casussen
Met de trainer en de groep onderzoeken we ieders belemmerende gedachten die leiden tot ineffectief gedrag. Je brengt je eigen casussen in die de trainer stap voor stap analyseert met RET. Dit geeft je inzicht in je handelen, en je krijgt oefeningen om nieuw, effectiever gedrag te trainen. Zo komen je talenten en capaciteiten beter tot hun recht. Elke bijeenkomst vindt terugkoppeling plaats over je vorderingen.

Investeer € 925,- in je effectiviteit

       Wij bieden deze training btw-vrijgesteld aan.


Locatie Cursus:

Instituut voor RET

Bloemendaalseweg 139
2061CH  Bloemendaal

Acht donderdagavonden (19.30 - 22.30)  start: 12 maart 2020

Heb je een kortingscode?
Als je de code invult bij de reservering, ontvang je 10% korting. Als je een extra cursist aanbrengt, ontvangen jullie beiden een extra korting van 10%.Instituut RET - Rationeel-Emotieve Therapie - Training Opleiding, RET cursus, RET certificaat